Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

βοηθά στον καθαρισμό Chrome και Firefox των URL και καταργούν παραμέτρους όπως οι παράμετροι UTM UTM της Google Analytics

 Η καθαρή διεύθυνση URL για το Chrome και το Firefox βοηθά στην εκκαθάριση διευθύνσεων URL αφαιρώντας παραμέτρους, όπως οι παραμέτρους UTM του Google Analytics.

Οι παράμετροι UTM προστίθενται σε μια διεύθυνση URL και προορίζονται να στείλουν ετικέτες πίσω στο Google Analytics για παρακολούθηση όταν γίνεται κλικ σε μια διεύθυνση URL με UTM. Αυτή η επέκταση / πρόσθετο θα καθαρίσει τη διεύθυνση URL και θα εμποδίσει την αποστολή αυτών των ετικετών. Αυτό είναι ένα άλλο επίπεδο απορρήτου κατά την περιήγησή σας.

Η καθαρή διεύθυνση URL βασίζεται στο έργο Lean URL, αλλά βελτιώνεται αφού σας επιτρέπει να ορίσετε τις δικές σας παραμέτρους διεύθυνσης URL στη σελίδα επιλογών, αποκλεισμένες παραμέτρους για συγκεκριμένο τομέα (και οι δύο για να φτάσετε στην ισοτιμία χαρακτηριστικών με μια καθαρή διεύθυνση URL), αποκλεισμένες παραμέτρους συγκεκριμένου τομέα με χαρακτήρες μπαλαντέρ, και επιτρέπει επίσης τη διόρθωση για τις πρόσφατες εκδόσεις του Firefox.


Παράδειγμα τακτοποιημένης διεύθυνσης URL:

Πριν - www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Ioquake3-Auto-Updater&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Phoronix+(Phoronix)

Μετά - www.phoronix.com/scan.php?page=news_item&px=Ioquake3-Auto-Updater

Οι προσαρμοσμένοι κανόνες μπορούν να προστεθούν χρησιμοποιώντας την καθολική μορφή ή τη συγκεκριμένη μορφή τομέα (παράμετρος @ τομέας). Μια παράμετρος συγκεκριμένου τομέα θα ήταν, για παράδειγμα, utm_campaign@phoronix.com.

 

Downloading Neat URL for Firefox

 

Downloading Neat URL for Chrome 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

τελευταιες αναρτησεις