Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Real Debrid

 


Για σήμερα έχει μαθηματάκι που αφορά την υπηρεσία στην οποία είμαστε γραμμένοι ως συνδρομητές οι περισσότεροι εδώ μέσα, το Real Debrid. Σίγουρα όλοι έχουμε χρησιμοποιήσει τη διαδικασία κατεβάσματος ενός torrent από το ίδιο το site του Real Debrid. Υπάρχει όμως κόσμος που δεν ξέρει καν την ενότητα hosters. Βρίσκεται στην αρχική σελίδα του RD κάτω δεξιά, περιλαμβάνει περίπου 50 υπηρεσίες file-video-porn-whatever hosting, και είναι αυτές που θα μας απασχολήσουν. Θρανίο, φτύστε τσίχλα, ησυχία και πάμε.
Ενδεικτικά θα αναφέρουμε μερικούς hosters, πριν πάμε στο κυρίως πιάτο. Έχουμε λοιπόν:
- 1Fichier, Uploaded, FileFactory: Κλασσικά micro file sharing.
- Google Drive, Mega.nz: Μεγάλοι παίκτες διαμοιρασμού αρχείων
- YouPorn, RedTube: Γκουχ γκουχ, χρειάζονται συστάσεις;
- Youtube, Dailymotion: Πάροχοι δωρεάν streaming video.
Αυτές οι 50 υπηρεσίες που βλέπετε στην φωτογραφία, έχουν για τους επισκέπτες τους διάφορους περιορισμούς. Κόφτη στο download, αναμονή από 30 secs έως 2 λεπτά, όριο στα MB που μπορείτε να κατεβάσετε, και τα γνωστά σπαστικά. Ωστόσο με το Real Debrid είναι σαν να έχετε κανονικά γραφτεί ως συνδρομητές και πληρώσει το αντίτιμο, και δεν έχετε κανέναν απολύτως περιορισμό. Οι τρόποι χρήσης των RD hosters είναι δύο:
1. Απευθείας στο site του Real Debrid. Πάτε στην κεντρική σελίδα, επικολλάτε τα links που θέλετε να κατεβάσετε στο εκεί παράθυρο, και πατάτε Unrestrict my links. Το RD τα επεξεργάζεται, και σας σερβίρει άλλο σετ από links στο οποίο πατάτε και κατεβάζετε χωρίς περιορισμούς.
2. Μέσω της δωρεάν εφαρμογής JDownloader, η οποία έχει την επιλογή Account Manager. Εισάγουμε εκεί το username-password μας από το RD, και το JDownloader θα αναλάβει όλα τα υπόλοιπα για ΟΛΟΥΣ τους hosters τους οποίους υποστηρίζει εγγενώς το RD.
Για να δώσουμε λοιπόν μια ιδέα του τι μπορούμε να κατεβάσουμε, θα ασχοληθούμε με videogames. Συγκεκριμένα με το πολυαγαπημένο Playstation 2. Retro ναι μεν, αλλά 1800 διαθέσιμοι τίτλοι, δεν τους λες και λίγους. Υποτιθέστω λοιπόν ότι θέλουμε να κατεβάσουμε το αγαπημένο Burnout 3 - Takedown. Υπάρχει μια σελίδα ενός RD hoster όπου μπορούμε να το κατεβάσουμε, συγκεκριμένα η:
1fichier ΤΕΛΕΙΑ com ΚΑΘΕΤΟΣ dir ΚΑΘΕΤΟΣ gNtJNfAl?af=116809
Πάμε λοιπόν εκεί, επιλέγουμε το Burnout 3, τσιμπάμε και μια συλλογή από Buzz παιχνίδια, το Black, το Bard's Tale, το BMX XXX, τα Backyard Wrestling, αν έχουμε κοριτσάκια τους τίτλους της Barbie, και ούτω καθεξής τέλος πάντων, ακολουθούμε τη μέθοδο 1 ή 2, και έχουμε μπόλικο υλικό να ξαναζωντανέψουμε την παλιά μας κονσόλα.
Ευχαριστούμε για την προσοχή σας, και όπως πάντα απολαύστε υπεύθυνα. 
 
https://1fichier.com/dir/gNtJNfAl?af=116809 

το ειδαμε εδω και ευχαριστουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

τελευταιες αναρτησεις