Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

Οι 5 Καλύτεροι Ιστότοποι για Torrent που Ακόμα Λειτουργούν το 2020

Το παιχνίδι της γάτας με το ποντίκι που παίζεται ανάμεσα στην κυβέρνηση των ΗΠΑ και των ιστοτόπων torrent είναι δύσκολο να το παρακολουθήσει κανείς. Τη μία μέρα ένας ιστότοπος λειτουργεί με χιλιάδες ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, μουσική και λογισμικό για λήψη και την επόμενη μέρα χρειάστηκε να αλλάξουν URL επειδή οι διακομιστές του βγήκαν εκτός λειτουργίας.

Είναι σχεδόν αρκετό για να μας κάνει να διαγράψουμε το uTorrent και να βασιζόμαστε σε ένα VPN για να ξεμπλοκάρουμε το US Netflix όταν θέλουμε να παρακολουθήσουμε τηλεόραση. Είπαμε σχεδόν, γιατί ακόμα και το Netflix δεν διαθέτει τις μεγάλες ποσότητες μέσων που μπορείτε να μοιραστείτε μέσω P2P ή torrenting.

Οπότε βρήκαμε τους 5 κορυφαίους ιστοτόπους που άντεξαν και συνέχισαν να παρέχουν αρχεία torrent δωρεάν. Θα ελέγχουμε αυτούς τους ιστότοπους κάθε μερικές εβδομάδες και θα δημοσιεύουμε τις ενημερώσεις που χρειάζεται.

Φυσικά, το Wizcase δεν εγκρίνει την πειρατεία ή την λήψη περιεχομένου που υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα, όπως και οι ίδιοι οι ιστότοποι, δεν έχουμε κάποια σχέση με τα αρχεία, απλά σας ενημερώνουμε ποιοι ιστότοποι λειτουργούν.
1The Pirate Bay


Πιθανώς το πιο διαβόητο από αυτά, το Pirate Bay έχει γίνει αντικείμενο ειδήσεων και δικαστικής διαμάχης. Το γεγονός ότι ο ιστότοπος είναι ακόμα λειτουργικός είναι αξιοσημείωτο.



Τα τελευταία 15 χρόνια, το Pirate Bay επιβίωσε πολυάριθμες μηνύσεις και απόπειρες να κατέβει ώστε να διατηρήσει τη θέση του σαν τον καλύτερο διαθέσιμο ιστότοπο torrenting.

Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Pirate Bay για να εντοπίσουν έναν αριθμό διαφορετικών αρχείων μέσων όπως ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές και λογισμικά για να αναφέρουμε μερικά.



Συνίσταται η λήψη του torrent πατώντας στο magnet link ή να ανοίξετε το σύνδεσμο για να δείτε seeders/leechers, την ενότητα με τα σχόλια και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες.



Το Pirate Bay επίσης επιτρέπει άμεση αναπαραγωγή μέσω μίας υπηρεσίας που ονομάζεται Bitlord η οποία απαιτεί την εγκατάσταση ενός πρόσθετου λογισμικού.
2Kickass Torrents


Οι οπαδοί του παλαιότερου Kickass Torrents (KAT) θα χαρούν να μάθουν ότι ο ιστότοπος απολαμβάνει ενός είδους αναβίωση. Ακολουθώντας την διακοπή του ιστοτόπου από την Κυβέρνησης των ΗΠΑ το 2016, οι πρώην υπάλληλοι ενέπνευσαν ζωή σε ένα νέο ιστότοπο.



Βρήκαμε αρκετούς ψεύτικους ιστότοπους Kickass, που δεν ήταν ενημερωμένοι και ήταν γεμάτοι από ανεπιθύμητους συνδέσμους. Μέχρι στιγμής, το καλύτερο URL για το KAT είναι το kat.sx

Φέροντας μεγάλη ομοιότητα με τον παλιό ιστότοπο, το KAT προσφέρει torrents και magnet links για ακόμη μία φορά σε χρήστες που έχουν ανάγκη. Μία λειτουργία που μας αρέσει είναι ότι μπορείτε να δείτε γρήγορα τα κορυφαία torrent σε κάθε κατηγορία από μουσική, ταινίες μέχρι παιχνίδια. Αυτό είναι εξαιρετικό αν ψάχνετε για κάτι αλλά δεν ξέρετε τι.

Φυσικά, μπορείτε να βελτιώσετε τις αναζητήσεις σας ορίζοντας τα κριτήρια όπως κατηγορία, υποκατηγορία και χρονικό διάστημα. Οι χρήστες torrent μπορούν επίσης να δουν αξιολογήσεις που έχουν αφήσει οι άλλοι χρήστες και οι εγγεγραμμένοι χρήστες καλούνται να αξιολογήσουν τα torrent οι ίδιοι.

Επιπλέον, οι επισκέπτες μπορούν να δουν την φήμη καθενός που έχει υποβάλλει αξιολόγηση, επιτρέποντας σας να έχετε σιγουριά για τα αρχεία που λαμβάνετε. Περιλαμβάνεται επίσης ενότητα σχολίων, αλλά δείχνει πολύ λιγότερο ενεργή απ’ ότι στο The Pirate Bay. Ο ιστότοπος Kickass Torrents είναι καλά οργανωμένος και στερείται διαφημίσεων και ενοχλητικών αναδυόμενων παραθύρων.
3RARBG


Με έναρξη το 2008, το RARBG επιτρέπει στους χρήστες πρόσβαση σε ταινίες, μουσική και λογισμικό μέσω της χρήσης αρχείων torrent και magnet links. Το RARBG ειδικεύεται στα υψηλής ποιότητας βίντεο και σας επιτρέπει να ψάξετε εύκολα τον κατάλογό του ή να δείτε τα 10 κορυφαία torrent σε κάθε κατηγορία.



Σας επιτρέπει να βλέπετε trailer δημοφιλών ταινιών μέχρι να αποφασίσετε τι σας ενδιαφέρει. Ο ιστότοπος κάποτε επέτρεπε στου χρήστες να δημιουργήσουν ένα λογαριασμό. Ωστόσο, αυτή η πρακτική φαίνεται να έχει σταματήσει.

Οι λήψεις στο RARBG είναι εύκολες και γίνονται χωρίς πρόβλημα και η ενότητα σχολίων του, αν και δεν χρησιμοποιείται αρκετά, η ύπαρξη του είναι εκτιμητέα. Ωστόσο, ο ιστότοπος φαίνεται να υποφέρει από πληθώρα αναδυόμενων παραθύρων στα οποία απαιτείται να πλοηγηθείτε προτού ανοίξετε την σελίδα που επιθυμείτε. Επιπλέον, τα magnet links είναι διαθέσιμα μόνα αφού τα πατήσετε.



Παρόλα αυτά, ο RARBG είναι ένας ποιοτικός ιστότοπος torrent που μπορεί να καταταχτεί μεταξύ των αγαπημένων των χρηστών.
4YIFY Movies


Για πολλά χρόνια το YIFY έχει υπάρξει ένας από τους σημαντικότερους uploader σε ιστότοπους όπως το KAT και το Pirate Bay. Οι χρήστες γνώριζαν ότι θα λάμβαναν μία ποιοτική έκδοση της ταινίας ΄ταν έκαναν λήψη ενός αρχείου YIFY.



Όταν οι μεγάλοι ιστότοποι άρχισαν να έχουν νομικά προβλήματα, το Yify προχώρησε και ξεκίνησε τον δικό του ιστότοπο, με την επωνυμία YTS, και συνέχισε να δημοσιεύει τις πρόσφατες ταινίες.

Η κοινότητα του YIFY είναι πολύ ενεργή, αφήνει σχόλια σχετικά με την ποιότητα των torrent όπως και κριτικές στις ταινίες. Οι κριτικές των ταινιών είναι ωραίες, αλλά τα σχόλια σχετικά με την ποιότητα του ήχου και της εικόνας είναι πολύ σημαντικό να τα βλέπετε προτού αποφασίσετε να κατεβάσετε ένα torrent.



Οι περισσότερες ταινίες είναι διαθέσιμες σε ανάλυση 720p και 1080p, απλά πατήστε την επιλογή που θέλετε για να ξεκινήσει η λήψη.
5EZTV


Αν ψάχνετε τηλεοπτικές εκπομπές για να κατεβάσετε, τότε ο EZTV είναι ο ιστότοπος torrent για να επιλέξετε. Ο ιστότοπος κάνει εύκολη την εύρεση των τελευταίων εκπομπών κατηγοριοποιώντας τις ανάλογα με τη μέρα μεταφόρτωσης.



Υπάρχει επίσης μία ενότητα που σας ενημερώνει that ποιες εκπομπές θα προβληθούν την συγκεκριμένη μέρα. Έχει μερικά εξαιρετικά φίλτρα που σας επιτρέπουν να βλέπετε εκπομπές σε 480p ή 720p ή να συμπεριλάβετε/εξαιρέσετε ημερήσιες εκπομπές. Αν επιθυμείτε να πέσετε με τα μούτρα σε μία εκπομπή ή να δείτε εκπομπές που χάσατε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μπάρα αναζήτησης και να βρείτε όλα τα επεισόδια που βρίσκονται στον ιστότοπο.

Το μόνο πράγμα που δεν μας αρέσει με το EZTV είναι ότι εάν θέλετε να κατεβάσετε μία ολόκληρη σεζόν, θα πρέπει να πατήσετε σε κάθε επεισόδιο. Σε αντίθεση με το Pirate Bay για παράδειγμα το οποίο σας επιτρέπει να κατεβάσετε μία ολόκληρη σεζόν σε ένα αρχείο.
Οδηγίες Ασσφαλούς Torrenting Για Αρχάριους

Θα βλέπετε διαφημίσεις σχεδόν σε κάθε ιστότοπο torrenting, εκτός και αν έχετε ενεργό ad blocker, που σας υπενθυμίζει να μην κατεβάζετε torrents χωρίς VPN.





Αν και πρόκειται για διαφημίσεις, και όχι PSA από τον ανήσυχο διαχειριστή torrent, είναι πολύ καλή επιλογή. Η λήψη torrent μπορεί να είναι ριψοκίνδυνη για όλους τους εμπλεκόμενους. Η κοινοποίηση αρχείων με άλλους χρήστες εκθέτει την IP διεύθυνση σας σε κοινή θέα. Αυτό, με την σειρά του, σας αφήνει ευάλωτους σε διώξεις και εξωφρενικά πρόστιμα.

Η χρήση ενός VPN κατά το torrenting σας βοηθά να προστατευτείτε κρύβοντας την διεύθυνση IP σας από τα αδιάκριτα μάτια. Αναζητήστε ένα το οποίο έχει πολιτική μη καταγραφής. Πολλά VPN επίσης διαθέτουν ένα διακόπτη λειτουργίας που διακόπτει τη σύνδεση σας στο ίντερνετ εντελώς στην περίπτωση διακοπής λειτουργίας του δικτύου του VPN.

Αυτό προστατεύει την πραγματική σας IP από το να αποκαλυφθεί σε αδιάκριτους φορείς. Τέλος, πολλά VPN επίσης διαθέτουν προστασία DNS η οποία εξασφαλίζει ότι όλη η κίνηση διοχετεύεται κατευθείαν μέσω του VPN και όχι μέσω του παρόχου σας όπου η διεύθυνση IP σας μπορεί να αποκαλυφθεί.

Αφού το torrenting καταναλώνει εύρος ζώνης, θα θελήσετε να επιλέξετε ένα VPN που παρέχει γρήγορες ταχύτητες λήψης χωρίς καθόλου περιορισμούς στο εύρος ζώνης.




https://el.wizcase.com/blog/οι-5-καλύτεροι-ιστότοποι-για-torrent-που-ακόμ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

τελευταιες αναρτησεις